Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu

Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu (skraćeno HZUTS) dobrovoljna je strukovna organizacija u koju se udružuju voditelji, učitelji i treneri sportova na snijegu, te pripravnici za to zvanje i njihova udruženja s područja djelovanja Hrvatskog skijaškog saveza.

Članovi HZUTS-a su područni zborovi iz Istre, Ogulina, Osijeka, Rijeke, Slavonskog Broda, Varaždina i Zagreba, a kroz njih voditelji, treneri i učitelji, pripravnici učitelja i demonstratori. Razlikuju se učitelji sa državnom (IVSI) i s međunarodnom (ISIA) licencom, a voditelji skijanja imaju posebnu IVSS licencu.

HZUTS se sastoji od 7 područnih zborova i to: ZUTS Istra, ZUTS Ogulin, ZUTS Slavonije i Baranje – Osijek, ZUTS Primorsko-goranske županije – Rijeka, ZUTS Slavonski Brod, ZUTS Sjeverozapadne Hrvatske – Varaždin i ZUTS “Nik Krčmar”- Zagreb.

HZUTS je član međunarodnih skijaških organizacija – ISIA (International ski Instructors association), IVSI (Internationaler Verband des Ski Instructors), Interski i IVSS (International Association for Skiing at Schools and Universities).

A sponzor HZUTUS-a je GAZ d.o.o.

Članovi HZUTUS-a koriste sljedeće naše proizvode:


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay