GNK Dinamo Zagreb

GNK Dinamo utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub. Modri klub kroz povijest je nekoliko puta mijenjao ime: od 9. lipnja 1945. do 26. lipnja 1991. nosio je ime Dinamo, zatim do 24. veljače 1993. HAŠK Građanski, potom sedam godina nastupa pod imenom Croatia, od 14. veljače 2000. nosio je ime NK Dinamo, a 2011. nazivu kluba promijenjen je prefiks u GNK – Građanski nogometni klub. Službeni naziv kluba tako je trenutno GNK Dinamo.

Dinamo je izrastao u vodeći klub države, najuspješniji na području bivše Jugoslavije . Samo je dva puta u modernoj Hrvatskoj završio prvenstvenu sezonu niže od trećeg mjesta, 1992. i 2005., a u prvih je 11 sezona deset puta nastupio u finalu kupa.

Pod nazivom Croatia, Dinamo je u devedesetima osvojio pet prvenstava i četiri kupa, a seriju je nastavio i nakon povratka starog imena 14. veljače 2000. Osobito je uspješno bilo razdoblje između 1996. i 2000., kad su modri osvojili pet uzastopnih naslova i tri kupa! Drugo je zlatno doba  počelo  2006., a traje i danas budući da je Dinamov pobjednički niz neprekinut. I ove sezone situacija je ista, Dinamo ima ogromnu prednost u prvenstvu i sigurno će opet biti prvak na veselje  vojske svojih vjernih navijača i prijatelja kluba!

Među prijatelje kluba ubrajamo i sebe jer naš odnos je puno više od partnerstva i sponzorstva i ponosni smo što smo djelić našeg znanja i kvalitete naših proizvoda ugradili u Dinamove uspjehe.

Dinamovi igrači i stručni stožer najčešće koriste sljedeće proizvode:

  • Fitness Bar+Energy
  • Amino Drink Powder
  • Crash Weight Gain
  • Mega Mass 2000
  • Mega Mass 4000
  • Energy Up gel
  • Iso Energy


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay