AK Dinamo Zrinjevac

AK «Dinamo-Zrinjevac» osnovan 1945. u Zagrebu , pod imenom Dinamo djeluje od 1951. do 1994.g /prije Zagreb/,izvrsnim rezultatima se dokazao kao nositelj popularizacije i razvoja vrhunske hrvatske atletike, provodi stručni rad sa svim uzrastima u svim disciplinama u cijelom razdoblju od 68 godina kontinuiranoga djelovanja.

Povijesne 1971.g «dinamovci» osvajaju najviše naslova seniorskih prvaka ispred beogradskih klubova «Partizana» i «Crvene zvezde»,  Celjskog Kladivara, Sarajeva, Mladosti, Slavonije… te ostaju vodeći hrvatski klub po osvojenim medaljama na prvenstvima bivše Jugoslavije.

U samostalnoj republici Hrvatskoj nastavljaju sa uspjesima, osvajaju 11 momčadskih naslova, od čega dva posljednja kao dubl u konkurenciji seniora i seniorki ,13 pobjeda i u Kupu kao i krosu sveukupno, što statistički predstavlja više pobjeda od svih ostalih klubova zajedno. Juniori Kluba poslije niza uspješnih nastupa u Kupu prvaka osvajaju europski naslov u Londonu 1999.g. u konkurenciji nacionalnih prvaka atletskih velesila /Engleske, Rusije,Njemačke,Češke../. a seniori su bili nadomak I europske lige 2000-te godine.

U klupskoj povijesti punoj uspjeha među dvanaest sudionika olimpijskih igara, posebno ističemo sedmero finalista /Zvonko Bezjak,Vera Nikolić,Ivana Brkljačić, Andras Haklits,Franjo Škrinjar, Srećko Štiglić, Sandra Perković /, a među njima olimpijsko zlato Sandre Perković u bacanju diska i  europsko zlato i bronca Vere Nikolić na 800 m imaju najveći sjaj.

Najsjajnija zvijezda kluba danas je zasigurno jedinstvena, neponovljiva i zlatna Sandra Perković! Zlatna olimpijska medalja Sandre Perković u bacanju diska, prvo je olimpijsko zlato u 100-godišnjoj povijesti hrvatske atletike .Poslije Europskog seniorskog zlata u Barceloni 2010,  Sandra u 2012.g. pobjeđuje na Zimskom bacačkom prvenstvu Europe , EPu Helsinkiju /što je treće europsko seniorsko zlato u klupskim vitrinama –prvo Vera Nikolić na 800 m u Helsinkiju 1971/,te kao kruna sezone na OI u Londonu pobjeđuje sa izvrsnih 69.11 m , nedostižnim za svjetski afirmiranu konkurenciju iz tradicionalno jakih bacačkih zemalja.

Sandra je tako u svom prvom nastupu na OI nadmašila i sve dosadašnje dinamove finaliste olimpijskih igara i klupske legende /Zvonko Bezjak,Franjo Škrinjar,Vera Nikolić,Srećko Štiglić, Andras Haklits i Ivana Brkljačić/.

Nastup na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. su ostvarili i Roland Varga u disku, te finalist prethodnih olimpijskih igara u Pekingu Andras Haklits u kladivu.

Tako je AK Dinamo-Zrinjevac  bio jedini iz Republike Hrvatske koji je u individualnim sportovima imao troje sudionika na  olimpijskim igrama u glavnom gradu V.Britanije.

Kadeti, juniori i seniori Kluba u muškoj i ženskoj konkurenciji zbrojeno su osvojili najviše medalja na prvenstvima Hrvatske u 2009,2010 i 2011.godini, a  imali su i najviše pobjednika ukupno.

Atletski kup za seniore-ke osvojen je 18-ti puta od samostalnosti RH, a sveukupni kros pobjednici su naši trkači-ce  bili 15 puta od 1992.g.

Više od svih drugih klubova u Hrvatskoj zajedno seniori su osvajali naslove momčadskih prvaka Hrvatske, a posljednjih godina u tome  su im se  pridružile i seniorke  dvostrukim pobjedama.

Biti sponzor ovakvog sportskog velikana kao što je AK Dinamo-Zrinjevac i biti sponzor Sandre Perković ogromno je priznanje za našu kompaniju i naše proizvode!

Atletičarke i atletičari AK Dinamo-Zrinjevac koriste sljedeće naše proizvode:

 • L-Carnitine Liquid 20 amp.
 • HMB 3800
 • Gold Whey
 • Amino Drink Powder
 • Iso Energy
 • Total Recovery

Sandra Perković koristi sljedeće naše proizvode:

 • L-Carnitine Liquid
 • HMB 3800
 • L-Arginin
 • Premium Whey
 • Fitness Bar+Energy
 • Pure Creatine
 • Whey Aminos


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay