Hrvatski rukometni savez

Hrvatski rukometni savez (HRS) je krovna organizacija rukometa u Hrvatskoj.

RK Zagreb

 

Malo je klubova u rukometnom svijetu koji imaju takvu tradiciju, ugled i rezultate kakve ima RK Zagreb Croatia osiguranje. Utemeljen je 1922 godine u Zagrebu i u svojoj povijesti je imao uspona i padova, ali u zadnjih 25 godina je ispisao neke od najljepših stranica hrvatskog sporta. Bez pretjerivanja možemo reći da je RK Zagreb Croatia osiguranje jedan od najvećih hrvatskih klubova uopće!

RK Poreč

RK Prva ogledna utakmica velikog rukometa u Istri odigrana je u Poreču, ljeti 1949. godine na starom nogometnom igralištu kod nekadašnjeg silosa kao predigra nogometne utakmice. Na nogometnom terenu, odigrano je nekoliko utakmica između učenika, a dolaskom malog rukometa, veliki je jednostavno nestao.

AK Dinamo Zrinjevac

AK «Dinamo-Zrinjevac» osnovan 1945. u Zagrebu , pod imenom Dinamo djeluje od 1951. do 1994.g /prije Zagreb/,izvrsnim rezultatima se dokazao kao nositelj popularizacije i razvoja vrhunske hrvatske atletike, provodi stručni rad sa svim uzrastima u svim disciplinama u cijelom razdoblju od 68 godina kontinuiranoga djelovanja.

GNK Dinamo Zagreb

GNK Dinamo utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub. Modri klub kroz povijest je nekoliko puta mijenjao ime: od 9. lipnja 1945. do 26. lipnja 1991. nosio je ime Dinamo, zatim do 24. veljače 1993. HAŠK Građanski, potom sedam godina nastupa pod imenom Croatia, od 14. veljače 2000. nosio je ime NK Dinamo, a 2011. nazivu kluba promijenjen je prefiks u GNK – Građanski nogometni klub. Službeni naziv kluba tako je trenutno GNK Dinamo.

Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu

Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu (skraćeno HZUTS) dobrovoljna je strukovna organizacija u koju se udružuju voditelji, učitelji i treneri sportova na snijegu, te pripravnici za to zvanje i njihova udruženja s područja djelovanja Hrvatskog skijaškog saveza.

Hrvatski Biciklistički Savez

Talijan Leonardo da Vinci nacrtao je prvi crtež bicikla koncem 15 stoljeća. Karl von Drais izumio je 1817. godine stroj po imenu draisienne, koji je ubrzo postao bicikl kakav poznajemo danas.

Marijan Mesec

Višestruki prvak hrvatske u classic bodybuildingu kategorija 180+, 5 mjesto na svijetskom prvenstvu 2007 g u Španjolskoj!

Danijel Miklečić

Danijel Miklečić rođen je 1974.g.,živi u Križevcima gdje i radi kao voditelj i trener u fitness centru Body fit,a po struci je viši kondicijski trener.


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay