Weider Victory Endurance

Magnesium Plus Gel - praktičan za konzumaciju, izvrsnog okusa! NOVO

Cijena: 9,99 kn

Opis: Victory endurance razvio je inovativni proizvod Magnesium plus gel u formi koja će omogućiti jednostavnu i brzu konzumaciju tog esencijalnog minerala za vrijeme vježbanja ili takmičenja.

Pakiranje: vrećica 35 ml

Raspoloživost: Raspoloživo

Dodaj u košaricu

Kategorije: Vitamini i minerali

Victory endurance razvio je inovativni proizvod Magnesium plus gel u formi koji će omogućiti jednostavnu i brzu komnzumaciju tog esecijalnog minerala i za vrijeme vježbanja ili takmičenja. Osvježavajući okus tropskog voća.

Proizvodu se ne pripisuju svojstva prevencije, terapije i liječenja bolesti ljudi te proizvod ne upućuje na takva svojstva.

1 vrećica (=35ml) na dan. Za povećanje efikasnosti uzmite jednu vrečicu prije , a drugu nakon vježbanja, utrke ili takmičenja

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridražavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način čuvanja:na suhom i temperaturi do 25 stup.C.

Sastojci u dnevnoj dozi (=35ml): magnezij 200mg (53% PU), kalij 17,5mg.

Sastojci:voda, magnezijev glukonat, fruktoza, kiselost:limunska kiselina i jabučna kiselina, ugušćivaći: ksantan guma, karboksi metilceluloza, aroma ( tropik, mango), kalijev klorid, sladila: natrijev ciklamat, acesulfam-K, konzervansi: natrijev bezoat, kalijev sorbat.   

 

u 35 ml

Energija

41 kJ/ 10 Kcal

masnoća

0,0 g

ugljikohidrati

2,3 g

Proteini

0,0 g

Vlakna

0,18 g

Sol

0,003 g

Magnezij

200 mg (53%*)

Kalij

17,5 mg (0,88%*)

 


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay