Weider Victory Endurance

Energy up! + Caffeine

Cijena: 11,99 kn

Opis: ENERGY UP, ugljikohidratni gel s visokom dozom kofeina i Guaranom

Pakiranje:

Raspoloživost: Raspoloživo

Dodaj u košaricu

Kombinacija ugljikohidrata, kofeina i natrija u formi gela koji daje energiju i odgađa umor za vrijeme fizičke aktivnosti. Dodani kofein i Guarana smanjuju osjećaj umora i jačaju metabolizam. Gel ima optimalnu teksturu tako da prilikom konzumacije neje potreban paralelni unos tekućine zbog lakšeg gutanja.

Proizvodu se ne pripisuju svojstva prevencije, terapije i liječenja bolesti ljudi te proizvod ne upućuje na takva svojstva.

Pakiranje u vrečici od 40 g. koja je ergonomski oblikovana za lakše nošenje i konzumaciju za vrijeme aktivnosti.

1 vrećica dnevno , uzeti 30 - 45 minuta tijekom treninga/ takmičenja.

Za sportove izdržljivosti:

Kod izrazitih napora uzeti 1 vrečicu scakih 30 minuta, za napore srednjeg intenziteta uzeti 1 vrečicu svakih 45 minuta a za manje intenzivne napore uzeti 1 vrečicu otprilike svakih sat vremena.

Za timske sportove:

Uzeti 1 vrečicu u poluvremenu

U dnevnoj dozi ( 40g vrećica kofeina 60mg, od toga guarane 30mg)

Sastojci: voda, dekstroza, fruktoza, sukroza, kiselost: limunska kiselina, mješavina minerala (natrijev citrat, natrijev klorid), guaruana ekstrakt (Paullinia cupana), aroma (kofein), konzervans (kalijev sorbat, natrijev benzoat), stabilizator: ksantan guma.

Upozorenje: Prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se sa stručnom osobom. Proizvod je potrebno konzumirati ograničeno (150mg/250ml).

Ne konzumirati proizvod sa alkoholom. Ne preporuča se djeci i osobama s niskom tolerancijom na kofein. Nije za osobe mlađe od 18 godina.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe konzultirati se sa stručnom osobom. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način čuvanja:na suhom i temperaturi do 25 stup.C.

 

u 40g

Energija

425 kJ/ 100 Kcal

Proteini

< 0,04 g

Ugljikohidrati

25 g

Masnoća

< 0,04 g

Natrij

100 mg

Kofein

60 mg

-od toga Guaraná

30 mg

 


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay