U Dubrovniku otvoren Gaz Shop Sport & Zdravlje

Napokon nešto novo u Dubrovniku. Otvoren je Gaz Shop Sport & Zdravlje, butiga u kojoj ćete zasigurno pronaći sve potrebno za zdravlje i lijepi izgled.

Dodaci prehrani, proizvodi za smanjenje i održavanje tjelesne težine, povećanje snage i energije, brži oporavak organizma, psihofizičku izdržljivost, jačanje muskulature, vitalnost i zdravlje. Sve te proizvode i još mnoge druge možete pronaći na putu dr. Ante Starčevića 29, odmah ispod suda. Samo najkvalitetniji brendovi iz područja dopunske prehrane pune ove police.

Osim dodataka prehrani vrhunske kvalitete, u svojoj bogatoj ponudi nude i sportsku opremu za vježbanje kod kuće ili u teretani. Važno je istaknuti da će ljubazno i profesionalno osoblje rado pripomoći u odabiru proizvoda i posavjetovati vas oko izbora dodataka prehrane, ali i popričati s vama o zdravom životu i izboru vježbanja. Također surađuju s nutricionistom koji izrađuju programe prehrane i preporuku suplementacije. Uvjerite se i sami te već danas napravite đir do novootvorene butige u Gradu.


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay