UVJETI KUPNJE

Dolje navedeni uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama tj. u našoj web trgovini.
Isporučitelj i prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je G.A.Z. d.o.o., Zagreb, Metalčeva 5, OIB: 98325655885, a kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju.

Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke preostalih artikala će e-mailom ili telefonskim putem obavijestiti kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem. Obrada narudžbi vrši se svaki radni dan (od pon. do pet.) od 8 – 17 h.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Korisnik kupuje proizvode u web trgovini na način da ih odabere temeljem slike i osnovnog opisa proizvoda. Narudžba proizvoda vrši se elektronskim putem, dodavanjem proizvoda u košaricu. Proizvod se smatra naručenim kad je dovršen cjelokupan postupak narudžbe.

PLAĆANJE

Naručene artikle kupac će prodavatelju platiti općom uplatnicom, pouzećem pri primitku paketa ili kreditnom karticom, na osnovi kupčeve narudžbe.

Troškove dostave moguće je platiti isključivo gotovinom, dostavljaču, prilikom preuzimanja robe. Sukladno tome, troškovi dostave izuzimaju se iz ukupnog iznosa za naplatu ukoliko se radi o kartičnom plaćanju ili plaćanju općom uplatnicom.

Plaćanje kreditnim karticama American Express, Visa ili MasterCard vrši se putem T-Com Pay Way sustava online autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu i potpuno je sigurno!

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

DOSTAVA

Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 3 radna dana. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena odmah po primitku narudžbe.

Korisnik će o načinu otpreme biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim ili telefonskim putem ovisno o načinu kupnje za kojega se kupac odluči).

Ukoliko roba nije na raspolaganju, prodavatelj će kupca obavijestiti (e-mailom ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se neće uvažiti.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

TROŠAK DOSTAVE

Troškovi dostave za narudžbe iznad 380,00 kn se ne naplaćuju, a za narudžbe ispod 380,00 kn troškovi dostave iznose 32,55 kn za plaćanje pouzećem te 27,55 kn u svim ostalim slučajevima.
Troškovi dostave plaćaju se isključivo gotovinom dostavljaču, prilikom dostave.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju ili raskid ugovora iz članka 45. Zakona o potrošačima unutar 14 dana, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Člankom 72. stavak 2. Zakona o zaštiti potrošača, propisani rok za jednostranim raskidom ugovora od strane potrošača započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi predan u posjed zadnji komad pošiljke ili robe (isporučen odvojeno ili u više pošiljki).

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@gaz.hr ili na adresu G.A.Z. d.o.o. Kovinska 11, Zagreb . U slučaju reklamacije, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.

U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

U slučaju da je kupac sam krivo naručio robu, roba se vraća na njegov trošak i zamjena se također šalje na njegov trošak ponovne dostave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

G.A.Z. d.o.o. smatra Vašu privatnost prioritetom i najvažnijim dijelom kupovine i zato smo poduzeli sve zakonske i tehnološke mjere najviših standarda kako bi Vaša kupovina u našoj web trgovini bila apsolutno sigurna. Kao posjetitelj www.gaz.hr internet trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti. www.gaz.hr internet trgovina vlasništvo je tvrtke G.A.Z. d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.

G.A.Z. d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu zaštitu privatnosti. Svaka izmjena ove zaštite privatnosti bit će objavljena na stranicama www.gaz.hr.

OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako G.A.Z. d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje G.A.Z. d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.gaz.hr internet trgovine. G.A.Z. d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.gaz.hr internet trgovine, kako bi Vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. G.A.Z. d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica www.gaz.hr i internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire isto kao da su ostvareni u pisanom obliku.

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga u svezi izjave privatnosti, proizvoda, kupnje ili bilo što drugo, molimo
kontaktirajte nas na:
e-mail: info@gaz.hr ili
telefon: 01/ 6601888


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay