Muscletech

NitroTech Performance Series 1,8 kg

Cijena: 479,99 kn

Opis:

Pakiranje: 180g

Raspoloživost: Raspoloživo

Dodaj u košaricu

Kategorije:

NITRO-TECH protein je jedinstveni proizvod na svjetskom tržištu prilagođen ljudima koji žele ozbiljno trenirati i povećati mišićnu masu. Sadrži izolat sirutke, kreatin, aminokiseline BCAA,     L-Glutamin i L-Leucin, sve što pomaže za što brže stjecanje mišićne mase.

Zašto je bolji od ostalih proteinskih  proizvoda?

Istraživanja su utvrdila da su pojedinci, koji su redovito upotrebljavali navedeni proizvod i trenirali, dobili 3,5 kg čiste mišićne mase u samo 6 tjedana. To je moguće samo pomoću NITRO-TECH proteina i njegove formule koja je rezultat višegodišnjih istraživanja.

Brza apsorpcija aminokiselina nakon vježbe:

Osim 6,5g BCAA, 5,3g L-glutamina i 3,2g L-Leucina formula sadrži i ključne slobodne oblike aminokiselina. Uz dodatak probavnih enizma ubrzava apsorpciju aminokiselina u krvi, a time omogućuje brži oporavak organizma poslije treninga.

2 g Alanina : druga najvažnija aminokiselina za sintezu bjelančevina osim leucina, koja se za vrijeme intenzivnog treninga primarno upotrebljava za proizvodnju glukoze. Stručnjaci vjeruju da alanin sprječava katabolizam mišića i povećava sintezu bjelančevina.

1 g  Glicina:  aminokiselina sa važnom ulogom u biološkim procesima tijela.

1 g Taurina : druga je najzastupljenija aminokiselina u našem tijelu i ima važnu ulogu za volumenizaciju stanice.

Način primjene:

1-2 mjerice proizvoda pomiješajte s 3dl  vode nakon treninga.

Za bolje rezultate, u razdoblju od 6 tjedana uzimajte 2 mjerice proizvoda 3 puta dnevno. Kod upotrebe Nitro Tech proteina pripazite na hidrataciju, te se preporuća dnevno popiti 8-10 čaša vode.

Svaka porcija NITRO-TECH proteina daje nam 3g kreatin monohidrata i 30g bjelančevina. Ova kombinacija ozbiljno poveća volumen vaših mišića, mnogo više nego što biste dobili konzumiranjem običnih proteinskih napitaka.

Ne zaboravite da sa svakom porcijom dobijete najkvalitetnije bjelančevine, dobivene iz izolata sirutke, koncentrata sirutke i hidroliziranog izolata sirutke. Svaki obrok sadrži samo    1g ugljikohidrata i 1,5g masti. Većina proizvoda na tržištu sadrži manje bjelančevina i više ugljikohidrata te masti, po porciji proizvoda. MuscleTech to ne radi, jer zna da zaslužujete samo najbolje.


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay