Muscletech

CELL-TECH Performance Series 1400 g Post Workout

Cijena: 229,99 kn

Opis:

Pakiranje:

Raspoloživost: Raspoloživo

Dodaj u košaricu

Kategorije:

Brži mišićni rast

Cell-Tech post workout formula na 2 mjerice sadrži 7g kreatin monohidrata, 3g kreatin HCl, 2g taurina, 2g BCAA, 1g L-alanina i 1g L-leucina. Pojedinci koji su tijekom faze punjenja uzeli preporučenu  dozu u kombinaciji kreatina i ugljikohidrata, dobili su prosječno 2 kg mišića u sedam dana, dok oni  koji su uzeli samo kreatin sa sokom, dobili su samo 0,4 kg mišića.

Poboljšan transport hranjivih tvari

Cell-Tech u 2 mjerice sadrži 200mg snažnog spoja alfa lipoičke kiseline (ALA). Istraživanja pokazuju da ALA pomaže u poboljšanju apsorbcije kreatina i glukoze u mišićne stanice.

Veći i puniji mišići

Cell-Tech sadrži kombinaciju ugljikohidrata, koji snažno stimuliraju nastajanje inzulina nakon treninga. Te pomaže kreatinu i drugim hranjivim tvarima, ulazak u mišićne stanice, što utjeće na brži rast mišića.

Razgranate aminokiseline i aminokiseline koje povećavaju stanice

Osim svih ostalih ključnih sastojaka Cell-Tech sadrži i razgranate aminokiseline L-leucin, L-valin i L- izoleucin u omjeru 2:1:1. Razgranate aminokiseline su slobodne aminokiseline tj samostalne molekule, koje su brzo probavljive i apsorbiraju se u protoku krvi. Cell-Tech sadrži i aminokiseline taurin i alanin, koje povećavaju volumen stanica što omogućava brži rast mišića.

Način primjene:

Odmah nakon treninga uzmite 1 mjericu Cell-Tech-a s 200 ml vode. U danima bez treninga uzmite jednu mjericu odmah ujutro nakon buđenja.

Za još bolji rezultat, uzmite 2 mjerice Cell-Tech-a s 350 ml vode odmah nakon treninga, a u dane bez treninga uzmite 2 mjerice odmah ujutro nakon buđenja.


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay