Vodeći proizvođač u industriji, s glavnim ciljem stvaranja visoko kvalitetnih proizvoda za one koji žele izgraditi svoje najbolje tijelo!

Vodeći proizvođač u industriji dodataka prehrani za sportaše s glavnim ciljem stvaranja visoko kvalitetnih proizvoda za one koji žele izgraditi svoje najbolje tijelo i postići ozbiljne rezultate!

MuscleTech je američki brand specijaliziran za dodatke prehrani za sportaše u vlasništvu tvrtke Iovate Health Sciences Inc.

MuscleTech je rođen iz želje za istraživanjem, razvojem i stvaranjem najnaprednijih i najučinkovitijih dodataka prehrani na svijetu.

S preko 50 patenata i partnerstva s najprestižnijim sveučilištima diljem svijeta, ovaj brand omogućava sportašima dodatke obogaćene znanstveno istraženim i dokazanim ključnim sastojcima preko 15 godina.

Neusporedivom posvećenošću inovaciji, kvaliteti i rezultatima MuscleTech tim kontinuirano podiže standarde prema kojima se mjeri kvaliteta svih ostalih dodataka prehrani te će i dalje nastaviti pružati visoko kvalitetne formule za one koji teže postizanju najboljeg od sebe.

Predani istraživanju

Godišnje ulože 3,5 milijuna dolara u istraživanje i razvoj.  Preko 100 financiranih studija, preko 50 patentiranih proizvoda, visoko obrazovan tim za istraživanje i razvoj, otkrića novih sastojaka, razvoj proizvoda i kontrola kvaliteta… Sve to osigurava da su Muscletech proizvodi pravi izbor za one koji žele iozboljne rezultate.

Odaberite proizvode najviših svjetskih standarda koji će ispuniti sva očekivanja i točno onu svrhu za koju su namijenjeni


Besplatna dostava!

Za narudžbe iznad 400 kn.

Preuzmite u poslovnici

Kupite online i preuzmite u najbližoj poslovnici

Sigurno online plaćanje!

Powered by T-Com PayWay